22-09-2021

Coronanieuws 22 september 2021

Vanaf 25 september 2021 zijn de voorwaarden voor een museumbezoek weer versoepeld. Het bestuur en de vrijwilligers zijn hier uitermate blij mee.

De versoepeling houdt in dat de verplichte 1,5 meter afstand houden vervalt. U kunt er natuurlijk altijd voor kiezen (en het is misschien ook aan te bevelen) toch die afstand van 1,5 meter te respecteren. 

Er zijn echter ook aanvullende regels opgesteld waaraan wij ons moeten houden.

Coronatoegangsbewijs.

U zult een Coronatoegangsbewijs (vanaf 13 jaar) moeten overleggen wanneer u ons museum bezoekt en daarbij gebruik maakt van het museumcafé. Dit geldt ook wanneer groepen van onze museumzaal gebruik wensen te maken voor het nuttigen van een hapje en een drankje.
Bij zo’n Coronatoegangsbewijs bent u ook verplicht een legitimatiebewijs te tonen (vanaf 14 jaar). Daarnaast dient er nog steeds een registratieformulier te worden ingevuld.

Bij alleen een museumbezoek is een Coronatoegangsbewijs niet verplicht.

Al met al zijn het  versoepelingen met een aantal drempels. De vrijwilligers moeten die regeltjes aanhouden en proberen er het beste van te maken en die regels op te volgen. Als u, als gast, dat ook doet, dan hebt u beslist een mooi en gezellig museumbezoek. 

Het bestuur en de vrijwilligers willen u bij voorbaat danken voor uw medewerking tijdens uw bezoek aan het museum.